19
Mayıs
2024
Pazar
TURHAL - TOKAT

Belediye Kültür Evi açıldı

Turhal Belediyesi tarafından yaptırılan ve kısa sürede tamamlanan Kültür Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Kültür Evinin açılışı şölen havasında geçti. Mehteran ekibin gösteri yaptığı açılış töreninde konuşma yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, söz verdikleri bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Gözen, Kültür Evi'ni kısa sürede tamamladıklarını ifade ederek, "Kültür Evimizin alt katı restoran olarak hizmet verecek. Üst katında ise sergi salonu yer alacak. Özellikle sergi yapmak isteyen herkes buradan ücretsiz faydalanacak. Ayrıca 2007 yılında Kültür Sitesi'nin inşaatına başlanacak" dedi. 

Başkan Gözen, nüfusu 100 bini geçen ilçelerinde ihtiyaç olan adalet sarayının projesinin bu sene sonuna kadar tamamlanacağını ve 2007 yılında da temelinin atılacağını açıkladı. Gözen, "Ancak şunun iyi bilinmesini istiyorum ki adalet sarayı bizim dönemimizde ilçemize mutlaka ama mutlaka kazandırılacak. Bu nedenle kıymetli hemşehrilerimden dışarıda söylenen söylentilere aldırmamalarını ve bizim icraatlarımızı takip etmelerini istiyorum" diye konuştu. 

Vali Erdoğan Gürbüz ise konuşmasında; ilçeye önemli hizmetleri kazandıran Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ve çalışma arkadaşlarını kutladı. Kültür Evi'nin açılışını Vali Erdoğan Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Altınok, Turhal Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkanı Ali Gözen ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz ile birlikte yaptı. 

Açılış sonrasında davetliler, Kültür Evi'nde Turhal Anadolu Kız Meslek Lisesi tarafından düzenlenen 'Atatürk ve Sanat' adlı sergiyi gezen davetliler düzenlenen kokteyle katıldılar.
iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2006 Cuma 10:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?