19
Nisan
2024
Cuma
TURHAL - TOKAT

Hemzemin geçit en büyük sorun oldu

Tokat’ın Turhal İlçesi Yeşilırmak Mahallesi’nde bulunan iki hemzemin geçitten birisinin kapatılması için TCDD'den gelen yazı üzerine harekete geçen Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, TCDD Sivas 4. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Şimşek ile birlikte hemzemin geçitte incelemelerde bulundu.

TCDD Sivas 4. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Şimşek, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen’in hemzemin geçit sorununu kendilerine iletmesi sonucu ekipleriyle birlikte incelemeye geldiklerini ifade ederek, yapılan müracaatın değerlendirilerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyledi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, hemzemin geçitlerde yaşanan sorunla ilgili olarak, "Yazışmaların neticesinin kısa sürede bize ulaşıp izin verilmesi halinde, belediye olarak hemzemin geçitlere elektronik bariyerler kurarak halkımızın mağduriyetini önleyeceğiz. Biz halkımızı memnun etmek için geldik. Onların sorunlarını çözerek daha rahat ve güvenli ulaşım sağlanması gerektiği bilincindeyiz ve bunu da mutlaka gerçekleştireceğiz" dedi.

Başkan Gözen, Turhal’daki araç trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi’ndeki hemzemin geçitte trenlerin manevraları nedeniyle meydana gelen araç kuyruklarının artık son bulması için çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Amacımız burada meydana gelen araç yığılmalarını bilhassa itfaiye ve ambulans gibi önem arz eden araçların beklememeleri için TCDD Turhal istasyonundaki kantar ile ilgili çalışmayı en kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz. Biz halkımıza hizmette sınır tanımadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2005 Salı 01:26:47
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 11:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?