18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURHAL - TOKAT

Mezarlığa fidan dikildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Turhal Belediyesi tarafından şehir mezarlığında orman fidanı dikildi.

Mezarlıkta ETİ Firması tarafından oluşturulan Eti Hatıra Ormanı Fidan Dikme töreninde konuşan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Yeni oluşturulan şehir mezarlığının Turhal'a yakışır bir hal alması için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Mezarlığın "şehir mezarlığı, aile ve ücretsiz mezarlık" olmak üzere üç bölümden oluşacağını belirten Gözen, "Eti firmasının yaptığı bu tür girişimler, sadece bir firmayla değil, diğer firmalar, özel sektör, kurum ve kuruluşlarca da yapılmalıdır" diye konuştu.

Gözen, Eti firmasının ayrıca çocuk parkı yapmak istediklerini kendilerine bildirdiğini açıkladı. "Biz de Turhal Belediyesi olarak 8 dönümlük bir alan tahsis ettik" diyen Gözen, "Çocuk parkı yapmak isteyen herkese yer vereceğimizi de belirtmek istiyorum" dedi.

Programdan sonra yapılan fidan dikiminde Şeker-iş Sendikası Turhal Şubesi Başkanı İlhan Özyurt ta Gözen’e "Şeker-iş Sendikası" parkı adı altında bir çocuk parkı yapmak üzere kendilerine yer gösterilsini istedi. Başkan Gözen de en kısa sürede çocuk parkının yerinin kendilerine tahsis edileceği sözünü verdi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 14:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?