17
Mayıs
2024
Cuma
TURHAL - TOKAT

Taşıt köprüsü ulaşıma açıldı

Turhal İlçesi’nde sık sık yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarının meydana geldiği Çevre Yolu üzerine yapılan üst taşıt köprüsü araç trafiğine açıldı.

Turhal Belediyesi, 2004 yılı içerisinde üst taşıt köprüsünün tamamlanması için başlattığı yoğun çalışmalar sonucu yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede üst taşıt köprüsü araç trafiğine açılarak hizmete geçti.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, üst taşıt köprüsünün seçimlerden önce vaat ettiklerini belirterek, "O tarihte verdiğimiz sözü yerine getirdik. Üst taşıt köprüsü 2004 yılı içerisinde bitireceğiz demiştik. İşte eserimiz, işte verdiğimiz sözleri tuttuğumuzun kanıtı. Biz bugüne kadar ne söz vermişsek bir bir yerine getirdik" dedi.

Üst taşıt köprüsünün araç trafiğine açılması ile ölüm yoluna ’dur’ dediklerini ifade eden Başkan Gözen, "Bu yolda artık canlar yanmayacak, insanlarımız göz yaşı dökmeyecek. Tamamı ile üst taşıt köprüsünü belediyenin öz kaynaklarıyla yaptık. Köprünün yan yollarını ve asfalt çalışması havaların uygun olduğu bir zamanda yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Turhal-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 16:56:28
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 11:39:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?