18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURHAL - TOKAT

Turhal için asfalt yılı

TURHAL'DA HEDEF 100 BİN TON ASFALT

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 2010 yılının Turhal için asfalt yılı olduğunun bir kez daha altını çizerek 100 bin ton hedeflerine doğru ilerlediklerini kaydetti.

Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ramazan ayında sıcak hava şartları nedeni ile asfalt çalışmalarına 04.00-12.00 saatleri arasında hız kesmeden devam ediyor. Doğalgaz çalışması tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarının yapıldığını ifade eden Başkan Gözen, "Her yağışta adeta göl haline gelen Yavşan Caddesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından orta refüjlerle yolu ikiye böldük, kaldırımlarını da yaptıktan sonra asfaltını tamamladık. Vatandaşlarımız belki yaz

aylarında yapılan çalışmanın önemini göremediler ama sonbaharla birlikte yağmurlar yağdığında yolun önceki durumunu bilenler yapılan çalışmanın ne kadar gerekli ve isabetli bir çalışma olduğunu takdir edeceklerdir. Nurkavak Caddesi'nde de asfalt çalışmalarımız olacak ama daha önce de belirttiğim gibi doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz. Son olarak yine işlek bir yolumuz olan, ilçemizle Pazar ilçesini birbirine bağlayan Menderes Caddesi'nde ekiplerimiz asfalt çalışması yapıyorlar. Biz göreve

halkımıza hizmet için geldik, Turhal'ı daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için geldik. Bu yolda başkanından ve alt kademedeki çalışanımıza kadar Turhal Belediyesi olarak canla başla ve özveriyle çalışıyoruz" diye konuştu.

TURHAL'DA HEDEF 100 BİN TON ASFALT
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 13:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bekliyoruz IP: 95.15.120.xxx Tarih : 7.09.2010 17:18:22

Bir çok mahalleyi mükemmel şekilde asfaltlayan Turhal Belediyesi ni Yavşan a da bekliyoruz. Bakalım aynı asfaltı dökecekler mi? Yoksa 2. sınıf gördükleri Yavşan insanını bu yılda 2. sınıf görmeye devam mı edecekler. Sayın Gözen Mahalleler arasında ayrım yaptığınız düşünülmeye başlayacak.