20
Mayıs
2024
Pazertesi
TURHAL - TOKAT

Turhal'da tiyatroculardan başkana teşekkür

 Tokat'ın Turhal İlçesi'nde Konya Devlet Tiyatrosu tarafından gerçekleştirilen "Ana Hanım Kız Hanım" adlı oyunu izleyen Belediye Başkanı Ali Gözen'e, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.
Turhal Şeker Fabrikası Sinema Salonu'nda, Konya Devlet Tiyatrosu oyuncularının sergilediği oyuna Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Emniyet Müdürü Arslan İlkyaz, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Özer, İlçe Jandarma Komutanı Oğuz Denli ve Turhal halkı büyük ilgi gösterdi.
Gösterilen ilgi ve destekten dolayı Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'e plaket sunan Konya Devlet Tiyatrosu Müdürü Tomris Çetinel, kendisinin de bir Turhallı olduğunu ifade ederek, "Turhal'da böyle bir coşkuyla karşılanacağımızı ummuyorduk. Başta başkanımız olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal'ın en büyük eksiklerinden birinin kültürel etkinliklerin layıkıyla gerçekleştirecek bir mekanın olmaması olduğunu hatırlatarak, "Turhal'da sosyal hayatı, sanatsal etkinlikleri destekleyeceğimiz sözünü vermiştik. Bu anlamda buradan müjde veriyorum, Turhal'a en yakın zamanda bir kültür sarayı kazandırma çabası içindeyiz" diye konuştu.
TOKAT - İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2004 Çarşamba 23:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?