19
Mayıs
2024
Pazar
TURHAL - TOKAT

Turhal'da zafer AKP'nin

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre AKP adayı Ali Gözen kazandı. AKP'li vatandaşlar, Turhal'da sevinç gösterilerinde bulundu.
Turhal'da seçimler öncesi yaşanan gerginlik ise seçim sonrası yerini huzura bıraktı. Seçim sonrası yaşanabilecek gerginlikler sebebiyle bölgede emniyet tedbirleri alınırken, üzücü bir olay yaşanmadı.
Turhal Belediyesi'ni alan AKP'li vatandaşlar bu sevinci ilk olarak ilçe parti binasında yaşadı. Daha sonra ilçe binasından Turhal Belediyesi'ne kadar binlerce partili coşku, heyecan ve sevinç gösterileri ile yürüdü. Turhal Belediyesi binası önündeki Cumhuriyet Meydanı'nda bir süre halay çekip eğlenen partililere bayanlar da eşlik etti. Binlerce kişinin katıldığı sevinç gösterileri sonrası partililer yolu trafiğe kapatarak, tekrar parti binasına kadar ellerinde bayraklarla yürüdü. Parti binası önünde toplanan partililer, uzun bir süre davul zurna eşliğinde halay çekerek seçim zaferini kutladı.
Seçimin Turhal için Turhallı için bir zafer olduğunu ifade eden yeni Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal'da yıllardır olmaz denileni başardıklarını belirterek, "Bundan sonra Turhal mutlaka hizmet kervanına katılacaktır. AKP'nin zaferi Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Turhal'da da meyvesini verdi. İnşallah hizmet kervanı Turhal'a dalga dalga yayılacaktır" dedi.
NURHAN İÇMEZ - TOKAT (İHA)
Yayın Tarihi : 30 Mart 2004 Salı 00:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?