26
Mayıs
2024
Pazar
TURHAL - TOKAT

Turhal'dan Ebru Gündeş geçti

Sahne arkasına kadar geldiği otomobilden inerek sahnede hayranları ile buluşan Gündeş, şarkıları ve esprileri ile seyircilerinin kalbinde taht kurdu. Sempatik tavırları ile de dikkat çeken sanatçı, sesi kadar güzelliği ile de hayranlarını büyüledi.


Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, söylediği romantik şarkılarla duygu dolu anlar yaşatırken, hareketli parçaları ile de coşturdu. Ebru Gündeş, kalabalıkta anne ve babasını kaybeden küçük Ayla’nın göz yaşlarına dayanamayarak, sahnede bir süre sohbet etti. Minik Ayla’nın annesinin bulunması ile Gündeş rahat bir nefes aldı.


Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Ebru Gündeş’e günün anısına plaket verirken, Turhalspor’un formasını da hediye etti.

Ebru Gündeş, sahnede hayranlarıyla hasret giderirken, basın mensuplarının görüntü almalarının engellenmesi sonucu küçük tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konser sonunda Gündeş, "Basında yer alan haberlere benim ağzımdan çıkmadığı sürece hiçbir zaman inanmayın. Çünkü ben her şeyin doğrusunu söylüyorum. Söylemekten de çekinmem. Benden duymadıkça yazılan hiçbir şeye inanmayın" dedi.
Bu arada, ünlü sanatçı sahneye çıkmadan önce yakılan meşale bir anda sahnenin tutuşarak yanmasına neden olurken, kısa süreli panik yaşandı. Yangın, görevlilerin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü

iha-tokat
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2004 Cumartesi 12:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asan recepov IP: 79.126.202.xxx Tarih : 28.01.2009 12:39:02

ebru cum ben asan macedoniyadan seni canmdan bile cok sevijorum ben 13 yasinda yim sesim inanilmas sana benziyor senin tum sarkilarin beni cildirtiyir cok guzel sarkilarin var senn her seye laik sin canim sahnede her zaman dik sin elbiselerin cok guzel yeni cikmi evet adli albumun inanilmas guzel tum sarkilarin cookkk guzel sende sarkilarin kadar guzel sin lutfen bana popstar alaturkadadan selam gonder ben cokkk sevinecem saygilarimla ???