29
Mayıs
2024
Çarşamba
TURHAL - TOKAT

Yol çalışmasına inceleme

TURHAL'DA UZUN ÖMÜRLÜ ASFALT ÇALIŞMASI

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, uzun ömürlü asfalt çalışması yapacaklarını kaydetti.

Amasya Yolu Kavşağı ile Zile Yoluna arasında yapılacak olan yol yapım çalışmalarını Başkan Gözen, yerinde inceledi. Hava şartlarının müsait olması durumunda yaklaşık 3 ay gibi bir sürede yolun Turhal Adalet Sarayı'na kadar olan kısmı tamamlanacağını ifade eden Başkan Gözen, “Asfaltlama farklı bir sistemde yapılacak. İyi kazı, iyi dolgu ve yüksek kaliteli güzel bir asfaltla uzun ömürlü bir asfalt çalışması hedefleniyor. Bu çalışmalar kapsamında Turhal Şehirlerarası Otobüs Terminali yanındaki köprü de yenilenecek, yola uygun hale getirilecek. Çalışmalar tamamlandığında Amasya - Tokat Karayolu'nun Sanayi Sitesi içinden geçen ve Nato Yolu olarak tabir edilen bölümünde olduğu gibi güzel bir yola sahip olacağız” dedi.

Başkan Gözen, çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanabilmesine gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Yapılacak olan çalışmanın kalıcı olması ve daha sonraki dönemlerde su şebekelerinde meydana gelebilecek arızalar nedeniyle yola zarar vermemek adına içme suyu, kanalizasyon ile yağmur suyu şebekelerimizde yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalar sırasında hemşerilerimize zaman zaman sıkıntılar veriyoruz ama bu sıkıntılar fazla uzun sürmeyecek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 17:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan IP: 95.7.215.xxx Tarih : 9.05.2011 23:24:13

Sayın Başkan Yavşan Futbol sahası kenarından bir yolu Otogar önüne bağlayabilirsen Hem şehir içi trafik azalır hem de bazı yerler canlanır. Alternatif yol yapılmalıdır. Otogarın yeri biraz sorunludur. Yavşandan bağlanacak yeni bir yol ile giderebilme imkanınız vardır.Saygılar.