17
Haziran
2024
Pazertesi
YAŞAM

2 yıldır öğretmenlik yapıyor

Görme özürlü olduğu halde azimle çalışan ve KTÜ’de üniversiteyi bitiren Nihal öğretmen, 2 yıldır öğretmenlik yapıyor.

Oluşturduğu müzik korosunda da öğrencilerinin rehberi olan öğretmen Nihal Erol, çocukların da her alanda yardımcısı. Çalışması, azmi ve sorunlar karşısındaki güçlülüğü ile dimdik ayakta duran Nihal öğretmen, çocukların en büyük rehberi.

Trabzon’un Maçka ilçesi Örnekalan Köyü’nden olan ve üniversite öğrenimini KTÜ’de tamamlayan ve iki yıldır Maçka Cezine Kardeşler İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik yapan Nihal Erol, azmiyle herkes tarafından takdirle karşılanıyor.

Ayrıca öğretmenlerin oluşturduğu müzik gurubunda da söylediği şarkılarla öğrencilerinin gönlünde taht kurdu. Nihal öğretmen öğrencileri tarafından son derece çok seviliyor. Nihal Öğretmen, "Ben hiçbir zaman okuma azmimi elden bırakmadım.Buradan bütün benim gibi olan arkadaşlarımın hiçbir zaman pes etmemesi gerekir. Ben okurken hep öğretmen olmak istiyordum. Azimle çalışarak öğretmen oldum burada öğrencilerimle çok güzel bir diyaloğumuz var. Ben öğrencilerin yaptıkları yanlışları kendilerine belirtiyorum. Öğrencilerime burada rehberlik yapıyorum. Bu gururlu mesleği yaptığım içinde ayrıca çok mutluyum. Öğrencilerimle çok güzel vakit geçiriyorum öğrencilerim benim burada her şeyim. Ben onları çok ama çok seviyorum"dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 11:48:42
Güncelleme :26 Kasım 2005 Cumartesi 11:51:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÖZDE ÖZDEMİR IP: 88.228.17.xxx Tarih : 4.04.2007 15:41:27
slm bende nihal ögretmeni çook seviyorum