2
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM
OF

Köylülerin isyanı

Of-Çaykara yolunu bir süre trafiğe kapatıp slogan atan köylüler, "Sesimizi duyuruncaya kadar eylemlerimizi sürdüreceğiz" dediler.

Bütün girişimleri rağmen köprünün yapımına başlanılmadığını dile getiren köylüler eylemleri sırasında hükümeti eleştirerek, gelecek seçimlerde seçim sandıklarını dereye atacaklarını kaydettiler.

Köylüler, "Bizim üst kimliğimiz T.C değil mi? Köylü kentlinin efendisidir. Bizi hiçe sayıyorlar. Gelecek seçimde oy sandıklarını Solaklı Deresi’ne atacağız. Biz bu ülkenin nesiyiz?" yazılı pankartlar taşıyarak iktidarı protesto ettiler. Köprünün yıkılması sonucu bir hafta lisesi öğrencilerinin okula gidemediklerini söyleyen veliler ise, "Hizmet umutlarımızı bağladığımız AKP Hükümeti de seçim bittikten sonra bizleri hiçe saydı. Bize bu sıkıntılı günlerde destek vermeyen iktidar neye yarar.Köyde ilçemize gitmek için 10 kilometre yol katletmek zorunda kalıyoruz.Bu çileyi neden çekmek zorunda kalalım.Bunun yarını da var" dediler.

YOLU KAPATTILAR
Köprülerinin yapılmaması üzerine seslerini duyurmak için Of-Çaykara karayolunu bir süre trafiğe kapayan köylüler, "Biz hiç kimseyi mağdur etmek için yol kesmedik.Sadece sesimizi bu iktidar duysun,perişan halimizi görsün diye protesto yaptık.Bundan böyle köprümüz yapılmadığı taktirde her ay bu eylemi sürdüreceğiz" diye tepkilerini dile getirdiler.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 11:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?