16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM
OF

Selde hayatını kaybeden 3 kişi toprağa verildi

Trabzon'un Of İlçesi Keler Köyü'nde meydana gelen sel ve heyelanlarda hayatlarını kaybeden 3 kişi bugün toprağa verildi.

Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Sevim Sert, Elmas Yıldız ve Nuray Şimşek için bugün Of ilçe merkezindeki Çarşıbaşı Büyük Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında gelini Sevim Sert için saf tutan ve hala kayıp olan ve cesetleri bulunamayan Tuncay Sert ve Mevlide Sert için gözyaşı döken Keler Köyü Muhtarı Mehmet Sert, fenalık geçirdi. Sert, tedavisi sonrasında cenaze namazını oturarak kıldı.

Cenaze namazına Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, AKP Trabzon Milletvekilleri Kemalettin Göktaş, Cevdet Erdöl, Mustafa Cumhur ile CHP Milletvekilleri Şevket Arz ile Akif Hamzaçebi de katıldı. Bakan Özak, namaz sonrasında annesi Elmaz Yıldız'ı kaybeden Ercan Yıldız'ı teskin etmeye çalıştı.

Cenaze namazı sonrasında Sevim Sert, Elmas Yıldız ve Nuray Şimşek'in cenazeleri, toprağa verilmek üzere ambulansla Keler Köyü'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 18:05:07
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 11:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?