4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Esnafa ucuz kredi

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği, üyeleri adına Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı ile bir yıl sürecek kredi anlaşması yaptı.

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği ile Ziraat Bankası arasında yapılan imza töreninde, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, oda başkanları ile Ziraat Bankası Bölge Başkanı Recep Özdemir ve Şube Müdürü Dursun Balku hazır bulundu.

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Recep Özdemir, anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Ticaret Odası ile bir protokolümüz vardı. Ama esnaflarımızla böyle bir çalışma içinde bulunmak istedik. Bir yıl sürecek protokolde taraflar istediği zaman bu süreyi uzatabilecek. Esnaf Odaları Birliği'ne üye esnafa 50 bin YTL kredi verilecek ve krediye karşılık 1.3 oranında faiz alınacak. Bu kredi alımında kefil veya gayri menkul ipoteği istenecek. Kredi 24 aya bölünecek" dedi.

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ise, "Türkiye genelinde vatandaşa 1.7 oranında kredi verilirken, esnafımıza 1.3 oranında kredi verilmesi sevindirici. Ülkemiz şartlarında kullandırılan en iyi kredilerden biri. Bu krediyi ilçe ve belde de bulunan esnaf arkadaşlarımız da kullanabilecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Mart 2006 Perşembe 21:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?