4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

KESK teşkilat çalışmalarına başladı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı sendika temsilcileri, Zonguldak'a gelerek teşkilat çalışmalarına başladı. 

Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi'nde yapılan toplantıya, KESK Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Dilek Adsan, Haber-Sen Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hıdır Yavuz, Tüm Bel Sen Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hüseyin Kolcu, BES Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hüseyin Gülpınar, ESM Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kemal Çakmak, SES Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Meryem Özsöğüt ve sendikacılar katıldı. 

KESK Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Adsan toplantıda yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi KESK toplu görüşme masasını terk etmiştir. Son sözü hükümetin söylediği bir masanın anlamsızlığı ortadadır. 2002 yılından 2006 yılına kadar bu masa, biz çalışanlara hiçbir şey kazandırmamıştır. Amacımız örgütü örgütlemek ve toplumun desteğiyle tepkimizi dile getirmek. 40 ilde çalışmalarımız devam ediyor. 2 gün boyunca Zonguldak'ta işyerlerini gezerek üyemiz olsun ya da olmasın çalışanlarla görüşeceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 16:49:21
Güncelleme :3 Ekim 2006 Salı 16:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?