3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Aynı anda 2 şüpheli paket

Zonguldak şehir merkezindeki dolmuş durakları ile Zonguldak Emniyet Müdürlüğü binası önünde şüpheli paket bulunduğu yolunda yapılan 2 ayrı ihbar paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan paketlerin birinden elbise çıkarken, diğerinin boş olduğu anlaşıldı.

Akşam saat 18.30 sıralarında Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ne art arda yapılan şüpheli paket ihbarları üzerine polis ekipleri alarma geçti. İhbar edilen paketlerin çevresinde yoğun güvenlik tedbirleri alınarak vatandaşlar bölgelerden uzaklaştırıldı. Bomba imha uzmanı tarafından ilk olarak, şehir merkezi Kapuz dolmuş durakları önünde bekleyen valiz fünye ile patlatıldı. Paketin içinden kıyafetler ve bayan ayakkabısı çıkması üzerine bomba imha uzmanı ve polis ekipleri büyük bir hızla Zonguldak Emniyet Müdürlüğü önüne hareket etti. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü önündeki rampada bulunan bankın altındaki bond çanta da fünye ile patlatıldı. Çantanın boş olduğu anlaşıldı.
Halk tarafından alkışlanan Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin her 2 çantanın kontrol edilmesi esnasında robot kullanmaması dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2005 Pazar 21:25:44
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 12:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?