3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Üvey anne dayağı hastanelik etti

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde, üvey oğlu 4 yaşındaki T.Y.'yi dövdüğü iddia edilen 32 yaşındaki S.Y. gözaltına alındı. Yüzünde morluklar ve şişlikler olan T.Y. hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu oldu.

Afet Konutları'nda oturan S.Y.'nin üvey oğlu T.Y.'yi sık sık dövdüğü ihbarını alan polis, dün akşam saatlerinde eve gitti. Polis, küçük çocuğun yüz kısmında morluklar ve şişlikler tespit etti. S.Y. gözaltına alınırken, üvey oğlu T.Y. ise Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

T.Y.'nin şiddete maruz kaldığı doktor raporuyla belirlendi. Beyin tomografisi çekilerek, geceyi beyin cerrahi servisinde geçiren T.Y., bugün öğleden sonra taburcu edilerek, babaannesine teslim edildi. Hastane polisinin durumu bildirmesi üzerine Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerinin, T.Y.'yi koruma altına almak için çalışma başlattığı bildirildi.

Alaplı'da bir restoranda garsonluk yapan baba 36 yaşındaki F.Y.'nin, ilk eşinden boşandıktan sonra 1.5 yıl önce S.Y. ile evlendiği öğrenilirken, S.Y.'nin polisteki sorgusu sürüyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 18:18:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?