4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Çaycuma'da işsiz kalan genç kendini astı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde işsiz olan bir kişi, girdiği bunalım sonucu kaldığı otelde kendisini iple asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Çaycuma İlçesi'nde bulunan Yeşil Otel'de kalan Canit Kulac (31), kaldığı odada kalorifer borusuna kendisini asarak intihar etti.

Kulac'ı asılı şekilde bulan otel görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, araştırma başlattı.

Ceset otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Canit Kulac'ın uzun süredir işsiz olduğu ve bu nedenle bunalıma girdiği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Mart 2006 Çarşamba 17:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre YAMAN IP: 88.246.2.xxx Tarih : 31.01.2009 04:18:06

slm arkadslar.gunumuzde cok sık karsılastıgımız bu ıntıharla ölüm aslında cok sacma we basıtce kurtulmak ısteme ıstegıdır.ıyı o zman herkes bunalıma grsın herkes kndısını assın olemı ya bu ne sacmalıktır ya.nıe kımse zorlukla yuzlesmek ıstemıo en kolayı secıp ölmek ıstıo.pekı ölmkle hersey bıtıyormu. gerıde kalanlar nolcak bunu dusunen yok dımı.herkesın kndısıne gore sorunları war.lütfen herkes zorluklarla yuzleserek hayatn basıt yonlerının kıymetını bılsın haytı yasamaya baksın.ÖLMEK çözm degıl...