4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Ereğli'de korkunç kaza

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, içinde 5 kişinin bulunduğu özel araç aşırı hız sonrası elektrik direğine çarparak hurdaya döndü. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre, Ereğli'nin 'Bağdat Caddesi' olarak bilinen Yeşiltepe-Kepez yolu üzerinde gece saat 01.00 sıralarında Serdar Aydoğan'ın kullandığı 67 LC 885 plakalı özel otomobil, aşırı hız nedeniyle yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kaza sonrası hurdaya dönen ve ikiye bölünen aracın ön koltuğundaki sürücü Serdar Aydoğan ve Yasin Şahin olay yerinde hayatını kaybetti.

Elektrik direğini de deviren aracın arka koltuğunda sıkışan 3 kişi, sıkıştıkları yerden saatler süren bir mücadelenin ardından dışarı çıkartıldı. Polis, itfaiye, sağlık ekipleri ve vatandaşların uzun çabaları sonrası Özkan Çalışkan aracın arka koltuğundan ölü olarak çıkartılırken diğer yaralılar, Sedat Yıldırım ve Oktay Aydoğan, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sürücünün kardeşi olduğu belirlenen Oktay Aydoğan da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Sedat Yıldırım'ın ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bu arada kaza sonrası etrafa saçılan bira şişeleri dikkat çekti. Ereğli'de, daha öncede birçok kez ölümlü kazaların meydana geldiği ve 'Bağdat Caddesi' olarak bilinen Yeşiltepe-Kepez yolu, kazadan sonra tekrar trafiğe açıldı.

Kazada ölenlerin yakınları hastaneye akın ederken, polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 10:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?