4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Öğrenci kavgası: 1 yaralı

Zonguldak Atatürk Lisesi'nde öğrenim gören Ferdi Albayrak, 2'si aynı okul öğrencisi olan 5 kişinin saldırısına uğradı. Yumruk ve tekme darbeleriyle yere yığılan Albayrak, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak'ın Bahçelievler Mahallesi'ndeki Atatürk Lisesi'nde 2'nci sınıfta okuyan 16 yaşındaki Ferdi Albayrak, son dersi boş olunca okuldan erken çıktı. Albayrak'ın çevresini okulu çıkışında 5 kişi sardı. Daha önce aralarında husumet bulunan aynı okulun öğrencisi ağabey A. ve M. ile 3 arkadaşı, Albayrak'a tekme ve yumruklarla saldırdı.

Aldığı darbelerle yere yığılan Ferdi Albayrak, çevredeki vatandaşlar tarafından Zonguldak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede müşahade altına alınan ve kafa travması teşhisi konulan Albayrak'a 5 gün iş göremez raporu verildi.

Albayrak'a saldıran 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 13:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 89.244.248.xxx Tarih : 9.01.2008 10:58:03

afferim adam olacak bunlar demekki genclerin cani sikiliyor yuh bide lafa gelince delikanliyiz derler 1kisiye 5kisi saldiriyorlar birilerinin bunlara delikanliliyin bu olmadiyini anlatmazi gerekli ilk önce adam gibi konusmayi deneyin medeni insan gibi