7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Akçay'da korkunç kaza

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Akçay Beldesi Dalyan bölgesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, olay dün gece saat 21.15 sıralarında Dalyan mevkii Zeytinli köprülerine yakın bir mesafede meydana geldi. 

Dalyan istikametinden Zeytinli istikametine gitmekte olan R.G.(24) idaresindeki 10 KA 256 plakalı kamyonet karşı istikametinde gelmekte olan Soner Gülher (29) yönetimindeki 10 N 6741 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

 Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Soner Gülher olay yerinde feci şekilde can verdi. 

Motosikletin arkasında bulunan ve isminin İsmail olduğu öğrenilen bir kişinin ise ağır yaralandığı, olay yerine gelen 112 Acil Yardım Ambulansı tarafından Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Soner Gülher'in Edremit Belediyesi Fen İşlerinde işçi olduğu, arkasında bulunan ve ağır yaralı olan İsmail isimli kişinin de aynı birimde işçi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Zülfü Belketin personelinin yerde yatan cansız bedenini görünce sinir krizleri geçirdi. 

Olay yerinde yapılan incelemelerde iki adet şarap şişesi bulunduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 05:53:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?