6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Bandırma-Gönen yol çalışması sürüyor

Balıkesir'in Bandırma ile Gönen ilçeleri arasında iki ayrı bölgede yapımı devam eden duble yolun tamamlanması için çalışmalara hız verildi.

Duble yol yapımı kapsamında yürütülen Bandırma kavşağı ile Buğdaylı istikametine doğru geliş yönündeki asfaltlama çalışmalarında son noktaya gelindiği belirtildi. 2. etap olarak çalışmaları devam eden Buğdaylı-Gönen arasındaki bölümde ise yol açma çalışmalarında Taştepe mevkiine gelinirken, yolun engebeli olmasından dolayı ortaya çıkan düşük görüş mesafesinin de ortadan kaldırılması için çalışma yapıldığı kaydedildi.
 
Duble yol çalışmalarını yakından takip eden Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaptığı Ankara ziyaretlerinde Maliye Bakanı ve Karayolları Genel Müdürü ile görüşmelerde bulunarak yolun tamamlanması için destek istedi. Duble yolun tamamlanmasına sonra hem iş hem de sosyal alandaki canlılığın artacağına dikkat çeken Başkan Yakar, "Çevremizdeki her türlü olumsuzluklardan mes'ulüz. Bu yol da dahil olmak üzere ülke genelinde yapılan duble yollarda dikkatli olunduğu takdirde yolun darlığından ve görüş olmamasından kaynaklanacak kazalar da büyük oranda azalacak. Çalışmaları yakından takip ediyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 14:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?