6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

İki sevgili şofbenden zehirlendi

Balıkesir'de şofbenden zehirlendikleri tahmin edilen 2 genç ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Şengül Özkan, bayram sabahı Ankara'daki ailesinin yanında olmak için Balıkesir Terminali'ndeki Kamil Koç firmasından dün gece saat 23.00'te hareket edecek otobüs için bilet aldı. Saat 23.00 sıraları olduğu halde eve gitmeyen Şengül Özkan'ın ailesi, yola çıkıp çıkmadığını sormak için merak ettikleri kızlarını telefonla aradıklarında bulamayınca endişeye kapıldı. Ailesinin ricası üzerine Şengül'ün dairesini kontrol eden komşuları cevap alamayınca, durumu polise bildirdi.

Şengül Özkan ile ilgili kayıp notu alan polisin yaptığı araştırmada, saat 23.00 arabasına aldığı biletin koltuk numarasının 9-10 olduğu, bileti Mete isimli erkek arkadaşı ile birlikte aldıkları tespit edildi. Yapılan incelemede Mete Yunus Altıparmak ve Şengül Özkan'ın aynı fabrikada mühendis olarak çalıştıkları ve sevgili oldukları belirlendi.

Bu sırada, 155 Polis İmdat telefonuna ikinci bir ihbar daha geldi. Adını açıklamayan bir kişi, Şan Sineması yanında verdiği adresteki arkadaşının evinde ışık yandığı halde kendisinden haber alamadıklarını, kapılarının kilitli olduğunu, hayatından endişe ettiklerini ve bakılmasını söyledi. Olay yerine sevk edilen polisler, savcılıktan alınan izin ile kapıyı kırarak açtıklarında iki ayrı ihbarda adı geçen Şengül Özkan (24) ve Mete Yunus Altıparmak'ın (27) cesetleriyle karşılaştı. Banyo kapısının önünde çıplak vaziyette yatar halde bulunan cenazeler nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için hastaneye kaldırıldı. Olayla bayram sevinçleri acıya dönen Ankara'daki ailelerin, cenazeleri almak üzere Balıkesir'e yola çıktıkları bildirilirken, olayla alakalı başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 14:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hülya KALAYCI IP: 85.98.105.xxx Tarih : 20.01.2006 18:26:13
Ailelerin izni olmadan vakanın resimleriyle ve isimleriyle deşifre edilmesini çok yanlış buluyorum.Gazetenizde doldurmuş oldugunuz boşlugun ailelerde nekadar derin yaralar açabileceğini tahmin etmeliydiniz.