6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Kaymakamlık Kupası koşuldu

Burhaniye'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kros Yarışmaları'nda büyük heyecan yaşandı. 132 öğrencinin katıldığı yarışmada, dereceye girenlere madalya verildi.

Burhaniye'de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği Kaymakamlık Kupası Kros Yarışmaları'nda büyük heyecan yaşandı. 5 kategoride düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler Cumhuriyet Meydanı'nda ödüllendirildi.

Ramazan Kaplan, Necip Öntan, Ayhan Taştekin ve Aytekin Yazıcı'nın hakemliğini üstlendiği yarışmalarda büyük heyecan yaşandı. Burhaniye-Edremit yolundaki Naim Çağıl Koleji önünden başlatılan ve Cumhuriyet Meydanı'nda sonuçlanan yarışmalarda; küçük kızlar 1200 metre yarışmasında Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan Ebru Duranoğlu birinci, Sevgi Karadağ ikinci, Seher Kahraman da üçüncü oldu. 1500 metre küçük erkeklerde Avni Özpolat İlköğretim Okulu'ndan Ramazan Sarıkaya birinci, Ali Zengin ikinci ve Tolga Işık da üçüncü oldu. 2000 metre yıldız kızlarda Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan Gamze Duranoğlu birinci, Özge Tonga ikinci ve Bahar Şehir de üçüncü oldu. 3000 metre yıldız erkeklerde ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan Metin Yıldız birinci, Mehmet Sertkaya ikinci ve Fevzi Tiryaki de üçüncü oldu. 5000 metre genç erkeklerde ise Ticaret Meslek Lisesi'nden Olcay Açıl birinci, Mehmet Can Küçükelvan ikinci ve Berkan Küçükelvan da üçüncü oldu.


Dereceye giren öğrencilerin madalyaları Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü, Belediye Başkanı Fikret Akova, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş ve İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Mart 2006 Pazar 15:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?