18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'li Aydınoğlu esnafın sorunlarını dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu, Edremit İlçesi'nde çeşitli temaslarda bulundu. Önce esnafları dolaşan Milletvekili Aydınlıoğlu, "Tuzcumurat Mahallesi Çamcı yolu üzerinde bulunan ve 35 yaşlının bakıldığı Kızılay Huzurevi'nin AB standartlarına getirilmesi için 1 trilyon liralık ödeneğe ihtiyaç duyulurdu.

Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından kapatılma kararı alınarak, huzurevi sakinlerinin civardaki huzurevlerine nakilleri istenmişti. Karar sonrasında Kızılay Huzurevi Başkanı Necati Uytun ile neler yapılacağını görüştük. Kızılay Genel Müdürlüğü ile temaslarımız sonrasında Edremit Kızılay Huzurevi'nin yapılacak tadilat sonrasında AB standartlarına getirilerek hizmetin devamının sağlandığı müjdesini verebiliriz. Yaşlılarımıza herkesin sahip çıkması gerekir, onlar bizim geçmişimizdir, hepsi yaşayan birer tarihtir" diye konuştu.

Aydınlıoğlu, "Hükümetimiz iyi şeylere imza atmaya devam edecek. Kimsenin kuşkusu olmasın. Halkın gece gündüz yanındayız. Hortumcularla mücadelemiz sürecek" dedi. Aydınlıoğlu, sırasıyla Kazdağı Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Ömer Altınkaya, ardından Milli Eğitim Müdür Vekili Atanur Çağlayan ile Yukarı Çarşı esnafını ziyaret etti. Milletvekilinin ziyaretinde Belediye Başkanı Yunus Bozbey ve AK Parti İlçe Başkanı Özkan Kostak ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 16:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?