18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

CHP Kadın Kolları'ndan güçbirliği

CHP Akçay Belde Örgütü’nde belde yönetim kurulu üyelerinin ardından Kadın Kolları seçimleri de yapıldı. Kadın Kolları Başkanlığı’na Vahide Dalgıç seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçay Belde Örgütü’nde geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda yeni yönetim belirlenmiş ve Belde Başkanlığı’na Diş Hekimi Muharrem Ertaş seçilmişti.

Belde Yönetim Kurulu seçimlerinden sonra parti tüzüğü gereği Kadın Kolları üyeleri de yeni yönetimlerini belirlemek için sandık başına gittiler. Tek liste ile yapılan seçimler sonrasında Belde Kadın Kolları Başkanlığı’na Vahide Dalgıç seçildi.

Yapılan görev dağılımında Nurhan Ürer Başkan Yardımcısı, Beyhan İnci Sayman, Figen İnce, Türkan Özdemir, Asiye Ayhan ve Gülseren Şehirağası yönetim kurulu üyesi olarak görev aldılar. CHP Akçay Belde Kadın Kolları Başkanı Vahide Dalgıç, bütün Akçaylı bayanları CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet etti, “Kadın kolları olarak partimizi daha iyi yerlere taşıya bilmek için çalışacağız. Ayrıca düzenlediğimiz çeşitli kampanya ve çalışmalar ile Akçay halkımıza hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2005 Pazartesi 14:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?