6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Ağaoğlu My Resort Uludağ Hotel

Türkiye’nin önde gelen konut ve turizm şirketlerinden biri olan Ağaoğlu'nun, ülkemizin en gözde kayak merkezi Uludağ'da yer alma ayrıcalığına sahip olan oteli AĞAOĞLU MY RESORT ULUDAĞ, hizmet kalitesiyle kayak ve kar tutkunlarının vazgeçemeyeceği alternatifleri ile hizmetinizde.

Kış aylarında kış sporlarının yapılabildiği, yaz aylarında ise seminer, organizasyon, trekking, paintball gibi turnuvaların ve aktivitelerin organize edildiği Ağaoğlu My Resort'da, toplam 4 adet toplantı salonu ve tam donanımlı sekreterya bulunmaktadır.

Karın sunduğu tüm olanaklardan faydalanmak istiyorsanız ve kış sporlarını seviyorsanız Ağaoğlu My Resort Uludağ tesisimiz, sizler için her türlü imkana sahip... Tüm kayak, snowboard vb kış sporları ekipmanlarını otelin kayak odasından temin edilmekle birlikte otelin kayak öğretmenlerinden kişiye özel veya grup dersleri de alabilirsiniz.

Tüm misafirlerimiz konaklama süreleri boyunca otelimize ait olan Ağaoğlu Kuşaklıkaya Telesiej, Ağaoğlu Belvü Gondola, Ağaoğlu Belvü Teleski, Ağaoğlu Fatin Telesiej, Ağaoğlu Fatin Teleski ve Fahri Telesiej'i kullanarak Uludağ'ın tüm kayak pistlerinde kayak yapma imkanına sahip olacaktır. 

Restaurant'ta Açık Büfe Sabah Kahvaltısı, Geç Kahvaltı, Öğle ve Akşam Yemekleri, Gece Çorbası, Lobby 'de Snack Servis, Kuru Pastalı 5 Çayı İkramı, 07:30-24:00 saatleri arasında restaurantta, lobby ve oyun salonunda alınan tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, kapalı yüzme havuzu kullanımı, minibarda günlük kişi başı 0,5 lt su, sauna, mini club, tavla, okey ve kağıt oyunları ücrete dahil olan servislerimizdir.

Ücretli Hizmetlerimiz, 24:00’dan sonra tüm yiyecek ve içecek talepleri, discoda alınan yerli-yabancı alkollü-alkolsüz tüm içecekler , yabancı içecek talepleri (tüm gün ve gece boyu), masaj, telefon, fax , internet cafe , bilardo, masa tenisi, market, butik, kuaför, game land, çamaşırhane hizmetleri, fotoğraf servisi, baby-sitting servisi, telesiyej ve tekeski kullanımları, kayak takımı kiralama, kayak dersleri, snowboard extra ücret talep edilen hizmetlerdir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Uludağ - Bursa
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 224 326 922 6
Faks :+90 224 327 78 38
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.