3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

3 Y formülüne 3 E formülü!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, "yoksulluk, yolsuzluk ve yoksunluğa" karşı "ezmeyeceğiz, ezdirmeyeceğiz ve ezilmeyeceğiz" formülünü açıkladı. Yağmura rağmen seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Kaleli, Mustafakemalpaşa İlçesi'nde adayların tanıtım toplantısına katıldı, Bursa'da da taksici esnafı ve TÜGİAD yöneticileriyle buluştu.

İlk önce Uluyol Caddesi'ndeki taksi dolmuşçularını ziyaret eden Kaleli, burada dolmuş şoförlerinin sorunlarını dinledi. Yağan yağmura aldırış etmeden Kent Meydanı'ndaki minibüs ve dolmuşçuları tek tek ziyaret eden Kaleli, durakların tek tip ve modern hale getirileceğinin sözünü verdi. Dolmuşçular CHP Adayı'na dert yanarken, kendilerine daha güvenli bir yerde durak yapılmasını istedi.

Kaleli, otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlarla da tek tek el sıkıştı. Daha sonra Çarşamba civarındaki dolmuşçuları ve esnafı gezen Kaleli, ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi. Kaleli, vatandaşlara Bursa'ya yapılacak olan yatırımlarda tamamen halkın yer alacağını ve 'ben yaptım oldu' anlayışını ortadan kaldıracaklarını söyledi.

KALELİ'YE MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇESİNDE İLGİ

Çarşı esnafını ve dolmuşçularını ziyaretinin ardından Mustafakemalpaşa ilçesine geçen Kaleli'yi burada coşkulu bir kalabalık karşıladı. İlçenin aday tanıtım toplantısına katılan Kaleli'ye ilçe halkı ve partililer ilgi gösterdi.

Bu güne kadar yapılan siyaset anlayışında vatandaşların görüşlerine değer verilmediğini söyleyen Kaleli, "Sizleri hiçe sayarak siyaset yapmaya çalıştılar. Bundan sonra CHP olarak yerel yönetimlerde iktidara gelmemiz durumunda, yönetimde herkes söz sahibi olacak. Bunu yapmak için de hepimiz canla başla çalışacağız. Artık vatandaşımız çok değişti. Halkımız bütün şifreleri çözmüş durumda. Vatandaşımız tüm ayrımların farkına varırken, bizim siyaset anlayışımız insan odaklı olacak. Herkesi eşit görerek siyaset yapacağız. Farklılıklarımızla gurur duyacağız. Bizden olan hizmeti alsın, bizden olmayan hizmeti almasın gibi bir anlayışımız olmayacak" şeklinde konuştu.

"3 Y'NİN FORMÜLÜ 3 E"

Artık siyaset anlayışının değişmesi gerektiğini söyleyen Kaleli, seçilmeleri halinde yoksulluk, yoksunluk ve yolsuzlukla mücadele edeceklerini ve bunların açılımının ise "ezmeyeceğiz, ezdirmeyeceğiz ve ezilmeyeceğiz" olduğunu söyledi.

Mustafa Kemal Paşa ilçesindeki ziyaretinin ardından TÜGİAD'ı ziyaret eden Kaleli, üyelerle görüş alışverişinde bulundu. Kaleli'ye CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin ve CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan da eşlik etti. GESİAD'ın eski başkanı olan Sezgin'e arkadaşları destek sözü verdi. TÜGİAD Başkanı Murat Coşkunkan, Bursa'yı yönetmek için kadın bir adayın olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Halkın halinden ancak halkın içinden gelen birinin anlayacağını ifade eden Kaleli ise, projeci yaklaşımların artık tarihe karıştığını söyledi. Bursa için yapılacak çalışmalarda proje yarışmaları düzenleyeceklerini belirten Kaleli, "Yapılacak olan proje yarışmaları ile vatandaşlarımızın görüşlerini almaya özen göstereceğiz. Beğenilen projeler alanında uzman olan kişilerin görüşlerine sunulacak. Milletimizin istemediği hiç bir projeyi yapmayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 10:30:49
Güncelleme :27 Şubat 2009 Cuma 10:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?