3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Cadde ortasında dehşet

Bursa'da Romanlar'ın bulunduğu Anadolu Mahallesi'nde otomobiliyle dönüş yapmak için girdiği sokakta kurşun yağmuruna tutulan sürücü ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı. Yaralı halde otomobili sürüp sokaktan kaçmayı başaran 2 arkadaş canlarını zor kurtardı.


Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi Atıcılar Caddesi ile Mutlu Sokak'ın kesiştiği alanda meydana geldi. 16 BEZ 25 plakalı özel otomobili ile Atıcılar istikametine seyreden Ali Erdem (24), Ankara Caddesi istikametine dönüş yapmak için Mutlu Sokak'a girdi. Bu sırada sokakta bulunan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomobile ateş açıldı. Sürücü Ali Erdem karın boşluğuna isabet eden tek kurşunla yaralanırken, yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı Orhan Karadeniz (24) ise otomobilin patlayan ön camından seken cam parçalarının yüzüne isabet etmesi neticesinde yaralındı. Yaralı 2 arkadaş otomobili Ankara Caddesi'ne kadar sürerek kaçtı. Ancak durumu ağırlaşan sürücü Ali Erdem, otomobili yol ortasında durdurarak yardım istedi. Çevreden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale ettikten sonra Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.


Olayın ardından uzman ekipler kurşunlanan otomobil üzerinde inceleme yaptı.


Öte yandan, olayla alakası bulunduğu tespit edilen E.Ç. (18) isimli bir gencin gözaltına alındığı, ruhsatsız 1 adet tabanca ile 7 adet fişek, 4 adet boş kovan, 2 adet 12 kalibre av tüfeği boş kovanının ele geçirildiği ve olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 18:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?