3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

"Karını öldürdüm, gel çocuğunu al!"

Kocasını aldatan kız kardeşi ile sevgilisini öldüren ağabeyin, cinayetten sonra eniştesini arayıp, ortada kalan yeğenini almalarını, yoksa yuvaya vereceğini söylediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye, Bursa'da yaşayan G.K. (22), yanına kızı E.'yi (5) alarak, kocasını terk edip, İzmir'de chatte tanıştığı sevgilisiyle beraber yaşamaya başladı. Bunu hazmedemeyen ağabeyi S.Ç. (39), kız kardeşi ile sevgilisi İ.U'yu (33), sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü.

S.Ç.'nin, hapse girince çocuğun ortada kalmasından endişe ederek, yakalanma riskini göze alıp, öldürdüğü kız kardeşinin Bursa'daki kocası T.K'yi arayıp, "Gelip çocuğu alın, yoksa yurda vereceğim" dediği öğrenildi.

Gelinlerinin öldürüldüğünü gazetelerden öğrenen kayınpeder H.K. ise "Gelinim biz memleketteyken yanına çocuğunu da alarak oğlumu terk etmiş. Oğlumla hiç bir problemleri yoktu. Annesini aradık, onlaya da gitmemişti. Nereye gittiğini bilmiyorduk. Gelinimi ve sevgilisini öldüren ağabeyi S.Ç., oğlum T.K.'yı arayıp, (Onları öldürdüm. Gelin 5 yaşındaki E.K.'yi alın) demiş. Oğlum da bunun üzerine torunumu almak için İzmir'e gitti. Torunumu alıp dönmesini bekliyorum" diye konuştu.
Öte yandan, katil zanlısı S.Ç. ise dün Balıkesir'de, seyahat ettiği yolcu otobüsünde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 22:59:28
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 23:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?