3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

"MHP teröre son verecek"

MHP milletvekili adayları Fevzi Zırhlıoğlu ve Şenay Uslu Doğan, Ataevler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden adaylar, MHP'nin seçim beyannamesini anlattı. MHP adayı Fevzi Zırhlıoğlu, 12 Haziran genel seçimlerinin Türk milleti için bir karar anı olduğunu söyledi. 70 milyonu ilgilendiren genel seçimlerde MHP'nin tek başına iktidar parolasıyla seçim çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Zırhlıoğlu, PKK terör örgütüne son vereceklerini kaydetti.

Zırhlıoğlu, "PKK'ya verilen her taviz yeni tavizler getiriyor. Bu yüzden terör örgütü ile pazarlık söz konusu olmaz. MHP bu hadiseyi bir terör meselesi olarak görmektedir. Biz bunu etle tırnak olan ve bu büyük ülkenin arasına girmiş olan kıymık olarak görüyoruz. Bu kıymığı oradan çıkarmak suretiyle bu işin hızla tedavisini yapmalıyız. Bu ülkenin geleceği MHP'dir. Bu dönem yetkilendirmek üzere emanet de olsa oylarınızı istiyoruz" diye konuştu.

Milletvekili adayı Doğan ise, iktidara geldiklerinde üniversite sınavını kaldıracaklarını ifade ederek, " İktidar olursak, daha uygun şartlarda gençlerimizi eğitmeyi planlıyoruz. Şiddet olaylarını azaltmaya yönelik çalışmalarımız var. Memleketin en mühim meselesi eğitimdir. Gençlerimizi ve çocuklarımıza eğitim desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2011 Salı 11:06:04
Güncelleme :17 Mayıs 2011 Salı 18:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?