4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

"TOKİ'yi Gemlik'e getireceğim" sözü

AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Cemal Aydın Aybey Gemlik Muşlular Derneği’ni ziyaret ederek, başkanlık görevine layık görüldüğü takdirde Gemlik’in her köşesine eşit hizmet götüreceklerinin sözünü verdi.

Gemlik’te ziyaretlerine devam eden AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Cemal Aydın Aybey, Muşlular Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek üyelerinin ilgiyle karşıladığı Aybey, başkan olduğu takdirde Gemlik’in her köşesine hizmet götüreceğini ve asla ayrımcılık yapmayacağını söyledi. Aybey, işaat sektörünün içinden geldiğini ve inşaat sektörünün önünün açılması için her türlü plan ve projelerinin hazır olduğunu vurguladı.

Aybey, “TOKİ Bursa’nın her ilçesine hizmet veriyor ve biz bu hizmeti Gemlik’e de getireceğiz. İlçenin her tarafına eşit şekilde hizmet götürülecektir. Yapacağımız yatırımlarda sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemlidir. Gemlik’in hangi sokağına yatırım yapıyorsak o yerde oturan vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşları ile derneklerin görüşlerini alarak yapacağız. Hizmetlerimizi birlikte yapacağız ve birlikte açacağız. Şeffaf bir belediye olacağız” dedi.

Muşlular Derneği Başkanı Bayram Polat, “Gönlümüz AK Parti'nin kazanmasından yana. Sizleri destekliyoruz ve seviyoruz. İnşallah göreve geldiğinizde buralara sahip çıkmanızı bekliyoruz. Bizler ne kadar Muşluysak o kadar da Gemlikliyiz” dedi.
İlk defa Gemlik’in Büyükşehir’e de oy kullanacağını hatırlatan AK Parti Gemlik İlçe başkanı Oktay Kahveci, ovanın ve çevre yolunun AK Parti iktidarında gelişme kaydettiğini ve yatırımlarında devam edeceğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 16:22:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYİN BAYN IP: 88.253.111.xxx Tarih : 7.02.2009 22:46:40

getirecende ne olcak..100m2 daire 100binlira..150-200 binden aşağı daire yok tokide..birde gariban işi olacak..hangi gariban......toki parasına gemlikte 2 katlı ev alırsın arsası beleş olur...