3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

1 liralık ayakkabıya hücum

BURSA'DA 1 LİRALIK AYAKKABIYA HÜCUM

Bursa'da, hükümetin demokratik açılımından ilham alarak "ekonomik açılım" başlatan bir esnaf, 1 ila 9 liradan ayakkabı satarak dar gelirliyi sevindirdi.

Okçular Çarşısı'ndaki Beşyıldız ayakkabı firması, hükümetin yürüttüğü demokratik açılımlardan yola çıkarak ekonomik açılım adıyla ilginç bir faaliyet başlattı. Dükkanın önünde ayakkabı ve terlik kostümlü gençlerle açılımını duyuran mağaza, büyük rağbet gördü. Son dönemdeki açılımların kendilerinin ilham kaynağı olduğunu söyleyen Mustafa Duman, "Stoklarımızdaki ürünleri eritmek ve halkımıza faydalı olmak maksadıyla fiyatlarımızı 1 ile 9 TL arasına çektik. Hükümetin yaptığı açılımlar bize de ilham verdi.

Biz de ekonomi alanında açılım yaptık. Halkımızın teveccühü büyük. Açılımımız büyük rağbet gördü. Stoklarımızdaki 30-40 bin civarındaki ayakkabıyı bitirene kadar kampanyamız sürecek. Maksadımız hem stoklarımızı eritmek hem de ekonominin canlanmasına katkı sağlamak. Elimizi taşın altına soktuk" dedi.

Kampanyayı duyup dükkana akın eden vatandaşlar, fiyatların düşmesine sevindiklerini belirtti. 30-40 TL'ye bir çift ayakkabı yerine çok sayıda ayakkabı aldıklarını söyleyen vatandaşlar, bu tür ekonomik açılımların sürmesini istedi.

BURSA'DA 1 LİRALIK AYAKKABIYA HÜCUM
BURSA'DA 1 LİRALIK AYAKKABIYA HÜCUM
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 10:36:05
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 11:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?