2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

1 milyonluk ikramiye tek rakamla kaçtı

Bursa'da yılbaşında 5 milyon YTL'lik Milli Piyango'nun büyük ikramiyesini tek rakamla kaçıran fabrika işçisi, önceki gün yapılan şans topunda da 1 milyonluk YTL'lik ikramiyeyi bir rakam farkla kaçırınca çılgına döndü. 

Şans oyunları her hafta birkaç kişiyi milyoner yaparken, fabrika işçisi Mutahar Akça (33), 2007 yılının ilk gününden itibaren tek rakamlarla kaçırdığı büyük ikramiyelerle neredeyse yılın şansızı unvanını aldı. 2 çocuk babası olan ve milyonerlik şansını tek rakamlarla kaçıran Akça, "Yaklaşık 2 aydır bir talih kuşu üzerimize geliyor, ama bir türlü yaklaşmıyor.

 Büyük ikramiye olan 5 milyonu tek rakamla bir biletten, 3 rakamla diğer biletten kaçırdık. Şans topunun da son çekilişinde de büyük ikramiyeyi tek rakamla kaçırdık" dedi. 

"2 liralık şans topu yaptım" diyen Akça, televizyonu izlerken gördüklerine inanamadığını söyledi. Zengin olması durumunda çocuklarının eğitimine para harcamayı düşünen Akça, "Güzel bahçeli bir ev ve araba hayalimiz var. Yardım kuruluşlarına da yardım ederim" dedi. 

Mutahar Akça'nın 13 yaşındaki kızı Ebru Akça da olanlara çok üzüldüklerini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 12:06:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?