6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

10 bin meşaleye izin çıkmadı

10 BİN MEŞALEYE İZİN ÇIKMADI, TARAFTAR FARKLI ŞOVLAR YAPACAK

Turkcell Süper Lig'de ikinci olmayı garantileyen, şampiyonluk iddiasını ise son maça bırakan Bursaspor'da taraftarlar Beşiktaş maçında özel şovlar yaparak başarıyı kutlayacak. Taraftarların ilginç rekora imza atmak için yapmayı istediği 10 bin meşale şova ise izin çıkmadı. Yeşil-beyazlı yönetim, ikinci bile olsa futbolcularına şampiyonluk kupası verecek.

Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmayı garantileyen ve tarihi bir başarıya imza atan Bursaspor'da taraftarlar takımlarının şampiyon olmaması durumunda bile başarıyı şovlarla kutlayacak. Bursaspor'un Beşiktaş'ı yenmesi halinde Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçının neticesi beklenecek. Fenerbahçe'nin maçtan mağlubiyet ve beraberlikle ayrılması halinde Bursaspor şampiyonluğunu ilan edecek. Teksas Grubu Amigosu Selim Kurtulan ise Bursaspor'un şampiyon olmaması halinde gene şampiyon olmuşçasına

kutlamaların yapılacağını kaydetti. Takıma ve futbolculara yönelik pankartların hazırlandığını ifade eden Kurtulan, "Stadımızı gelin gibi süsledik. Çok büyük eğlenceler yapacağız ve Bursa'yı karnaval havasına çevireceğiz. Bursaspor maçın ardından içeriye girecek ve yarım saat sonra tekrar çıkarak şampiyon olmuşçasına kutlama yapacağız. Beşiktaş ile aramızda husumet yok. Biz Beşiktaş'ı kâle bile almayacağız. Tamamen takımımıza yönleneceğiz" dedi.

Bursasporlu taraftarların ise 10 bin meşale yakmak için yaptığı izin başvurusunun kabul edilmediğini öğrenildi. Bursaspor Kulübü'nün takım için hazırlattığı şampiyonluk kupasını maç sonrası futbolculara vereceği ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:02:00
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?