3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

115 çocuk sünnet ettirildi

Bursa'da, Yıldırım Sanayici İşadamları Birliği (YILSİAB) tarafından düzenlenen sünnet şöleninde, 115 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe sünnet olan çocuklara teker teker hediye dağıtırken, mehter takımının gösterileri ilgi çekti.

Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi yüzme havuzu alanında gerçekleştirilen sünnet törenine; Bursa Valisi Şehabettin Harput, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda davetli katıldı. YILSİAB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gümrükçü'nün konuşmalarının ardından söz alan Bursa Valisi Şehabetin Harput, sünnet şölenini düzenleyen işadamlarına teşekkür etti. Doğum günü olan 3 çocuğa hediyelerini veren ve beraber pasta kesen Vali Harput, küçük bir çocukla da bir
süre sohbet etti.

Semazen gösterilerinin ardından yerel bir sanatçı tarafından ilahi dinletisi gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin konuşmasından sonra mehter takımı sahneye geldi. Davetlilerin ilgisini çeken mehter takımının verdiği konseri, bazı vatandaşlar cep telefonlarına kaydetti.
Programın sonunda Başkan Altepe, 115 çocuğa hediyelerini takdim etti. Gece, havai fişek gösterileriyle devam etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 12:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?