6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

13 yıldır her bayram aynı gurur

13 YILDIR HER BAYRAM AYNI GURUR VE HEYECANLA ŞEHİT OĞLUNUN MEZARINA KOŞUYOR

Kurban Bayramı'nın birinci gününde namazlarını kılan şehit aileleri, evlatlarının mezarına koştu. Oğlunu Bingöl'de teröre kurban veren 57 yaşındaki baba, 13 yıldır her bayram aynı gurur ve hüzünle mezarlığa koşarak dua ettiğini söyledi.

Evlatlarını, kardeşlerini, akrabalarını teröre kurban veren şehit aileleri, bayram sabahı mezarlıklara koştu. Gözyaşı dökerek dualar eden aileler, mezarlıkları temizleyerek yeni çiçekler ekti.

Oğlu Hakan Söylemez'i 13 yıl önce Bingöl'ün Genç ilçesinde teröre kurban veren 57 yaşındaki Mehmet Söylemez, her bayram şehitliğe gelip dua ettiğini söyledi.

13 yıldır aynı gururla ve heyecanla şehitliğe koşup oğlunun mezarını bayram için süsleyen baba, şehit ailesi olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bir tarafı sevinç, bir tarafı hüzün. İki kızım var, tek oğlum vardı. Allah kimseye evlat acısı vermesin. İnşallah Türkiye'de bu akan duracak. Hepimiz rahat edeceğiz. Şu an yapılanları olumlu görüyorum. Oğlum, 'Baba bu bayramı da bensiz geçireceksin' diyordu. Ben de her bayram, 'Bu bayram da oğlum gelmedi' diyorum. Ömür böyle gelip geçiyor" diye konuştu.

13 YILDIR HER BAYRAM AYNI GURUR VE HEYECANLA ŞEHİT OĞLUNUN MEZARINA KOŞUYOR
13 YILDIR HER BAYRAM AYNI GURUR VE HEYECANLA ŞEHİT OĞLUNUN MEZARINA KOŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 12:27:05
Güncelleme :16 Kasım 2010 Salı 13:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?