6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

14 yaşında konsomatris oldu!

EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Bursa'da kilitli tutulduğu bir evde zorla fuhuş, Yalova'daki bir gazinoda ise konsomatrislik yaptırılan 14 yaşındaki kız, jandarmanın operasyonuyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Ovaakça Mahallesi'nde oturan 14 yaşındaki E.A., 20 Ekim'de evden kaçarak erkek arkadaşı İ.Ç.'nin yanına sığındı. Fakat uyuşturucu hap veren arkadaşının cinsel saldırısına uğrayan küçük kız, soluğu C.K. isimli kadının yanında aldı. Kurtulduğunu zanneden küçük kız, bu kez de C.K. tarafından kilitlendiği bir odada bir hafta boyunca erkeklere pazarlandı. Bu sırada eve ilişki için gelen R.Ö., kandırdığı küçük kızı alarak Yalova'daki bir gazinoya götürdü.

Burada masa masa dolaşarak konsomatrislik yaptırılan E.A.'nın dramı, ailesinin yaptığı kayıp müracaatı üzerine son buldu.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan baba ve bulaşıkçı anne, günlerdir kayıp olan kızlarının bulunması için karakola başvurdu. Bunun üzerine jandarma olayla alakalı soruşturma başlattı. Yalova'daki gazinoyu basan ekipler, küçük kız kurtararak ailesine teslim etti.

E.A.'ya bira içirip sarhoş ettikten sonra otomobilin içinde tecavüz ettiği ve Yalova'ya götürüp bir gazinoya bıraktığı iddia edilen 53 yaşındaki C.P. de evine yapılan şok baskınla yakalandı. Ayrıca jandarma olayla alakalı olarak A.G. (45) M.D. (23) R.Ö.(36) ve N.D. (50) isimli şahısları da gözaltına aldı.

Şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında "çocuğun cinsel istismarı, insan ticareti, fuhşa aracılık ve teşvik" suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler ve yakınlarının, fotoğraf çeken basın mensuplarına tepki göstermesi dikkat çekti. Adliyeye başörtülü olarak gelen cinayetten sabıkalı N.D. (50) isimli kadın ise mensuplarına küfürler savurdu. Hakkındaki iddiaları yalanlayan N.D.'nin ifadesinde, "Ben o küçük kıza acıyıp yardımcı olmak istedim" dediği öğrenildi.

Olayla alakalı küçük kızı evine hapsederek zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen C.K.'nin de 3 gün önce başka bir suçtan tutuklandığı, küçük kızın evden kaçtıktan sonra yanına gittiği erkek arkadaşı İ.Ç.'nin ise arandığı öğrenildi.

Zanlıların hepsi sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, İ.Ç. hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI
EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI
EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI
EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI
EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 10:24:05
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 13:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?