2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

15 yıl hapsi isteniyor

BARIŞMAK İÇİN BULUŞTUĞU SEVGİLİSİNİ BIÇAKLAMAKTAN 15 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Bursa'da, barışmak için buluştuğu kız arkadaşını bıçaklayarak ağır yaraladığı iddia edilen genç hakkında 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Şüpheli genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hakim karşısına çıkacak.

Edinilen bilgiye göre, 7 Ocak'ta Altıparmak Mahallesi'nde bir kafeteryada 20 yaşındaki M.B., istemediği kişilerle arkadaşlık yaptığı için tartıştıkları kız arkadaşıyla buluştu. Kafeteryada konuşan iki sevgili arasında çıkan münakaşa giderek hararetlendi. M.B. tarafından 4 yerinden bıçaklanan C.K. (17), ağır yaralı olarak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli genç, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Sevdiği kızın arkadaşlık yapmasını istemediği kişilerle buluştuğunu, bu yüzden tartıştıklarını

anlatan M.B., "Barışmak için buluştuk. Beni tersleyince kendimi kaybettim. Nasıl bıçakladım, ben de anlamış değilim. Şoktaydım. Tartışmamıza garsonlar da şahit" dedi.

Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan şüpheli hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcı, zanlı M.K. hakkında "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Zanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2011 Pazar 10:29:04
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 01:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?