3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

17 ilin valisi Bursa'da buluşacak

İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve 17 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma Genel komutanları bir araya gelerek, 29 Mart Yerel Seçimleri ile alakalı alınacak önlemleri görüşecek.

Yerel seçimlerde alınacak tedbirler Bursa'da ele alınacak. İçişleri Bakanı Beşir Atalay, 17 ilin valisi, emniyet müdürü ve jandarma genel komutanları cuma günü Holiday İn Otel'de bir araya gelerek, yerel seçimler öncesi alınacak tedbirleri konuşacak.

Konuyla alakalı bilgi veren Bursa Valisi Şahabettin Harput, seçimlerin güvenliği için yapılacak çalışmaları masaya yatıracaklarını kaydetti. Toplantı öncesi Bakan Atalay'ın alınacak önlemler öncesi basın mensupları aracılığıyla kamu oyuna açıklamalar yapacağını ifade eden Vali Harput, "İstanbul, Bartın, Zonguldak, Eskişehir, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Düzce, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Kütahya, Yalova ve Balıkesir illerinin valileri bir arada olacağız. İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile birlikte seçimlerin güven ve huzur içerisinde geçmesi için alınacak tedbirleri ele alacağız. Bursa huzur kenti ve biz valilik olarak gereken tedbirleri şimdiden aldık. Seçimlerin barış ve centilmence geçmesini temenni ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 14:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?