4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

2. kesik baş vahşeti

Bursa'da çöp konteynırının yanına bırakılan ağzı bağlı çuvaldan başı kesilerek öldürülmüş kadın cesedi çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 03.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yunus Emre Mahallesi Yaprak Sokak üzerinde devriye gezen ekipler, konteynırın yanına bırakılan çuvaldan kuşkulandı.

Ağzı bağlı olan çuvalı açan ekipler, gördükleri manzara karşısında şok oldu. Göğsünde derin kesikler bulunan kadının başının olmadığı görüldü. 30-35 yaşlarındaki kadının göğüslerindeki silikonların da patladığı belirlendi.
Olay yerinde inceleme yapan savcı, soruşturma başlattı. Kimliğinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan başsız cesetle ilgili tahkikat sürüyor. Cesedin bir hayat kadınına ait olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. 

Bursa'da çöp konteynırının yanına bırakılan ağzı bağlı çuvaldan başı kesilerek öldürülmüş kadın cesedi çıktı. Polis, bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan kadının başını arıyor.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 02.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yunus Emre Mahallesi Yaprak Sokak üzerinde devriye gezen ekipler, çöp konteynırlarının yanına bırakılan çuvaldan kuşkulandı. Ağzı bağlı olan çuvalı açan ekipler, gördükleri manzara karşısında şok oldu. Göğsünde derin kesikler bulunan kadının başının olmadığı görüldü. 30-35 yaşlarındaki kadının göğüslerindeki silikonların da patladığı belirlendi.

Olay yerinde inceleme yapan savcı, soruşturma başlattı. Kimliğinin tespiti için bedeni Adli Tıp Kurumu'na götürülen başsız ceset otopsiye kaldırılırken, polis cesedin başını arıyor. Bir ekip de olay yerindeki incelemesini sürdürüyor. Cesedin atıldığı yerin çevresindeki güvenlik kamerası olan iş yerlerini incelemeye alan polis, tek tek tüm esnafı gezerek şüpheli birinin çöp atarken görülüp görülmediğini sorguluyor.

Cesedin bulunduğu yerin karşısındaki iş yerinde çalışan Ayhan Çelik, "Gece yarısı polis ekipleri geldi. Ben de bir şey oldu zannederek dışarı çıktım. Ağzı kapalı bir çuval vardı. Açtıklarında herkes dehşete düştü. Başı yoktu. Göğüsleri parçalanmış, genç birisine benziyordu" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:08:17
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 14:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?