4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

2 gaspçıdan polise saldırı

Bursa'da bira parası için bir travestiyi ekmek bıçağıyla gasp etmek isteyen 2 kişi, yakalanacaklarını anlayınca otomobillerin camını kırarak polise saldırdı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi Canan Sokak üzerinde meydana geldi. Bardan çıkarak evine giden Güler takma isimli travesti G.K.'nın (31) önüne çıkan E.B. (25) ve M.G. (19), ekmek bıçağıyla tehdit ederek para istedi.

Kaçmaya başlayan travesti olay yerinden geçen polis ekiplerine sığındı. Yakalanacaklarını anlayan zanlılar ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Bir sokak üzerinde sıkıştırılan 2 zanlı, park halinde bulunan 16 EB 191 ve 16 P 3307 plakalı otomobilin camlarını kırdı. Polislere bıçak çeken zanlılar biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi.

Karakola getirilen 2 şahıs polis ekipleri ve basın mensuplarına küfürler yağdırdı. İfadesi alınan travesti G.K, "Benden 4-5 TL bira parası istediler. Bıçak çektiler. Kaçarak polislere sığındım" dedi.

Karakoldan rapor için çıkarılan zanlılar, mağdur travestinin kendilerine güldüğü iddiasıyla ortalığı birbirine katmaya çalıştı. Polisler şahısları güçlükle sakinleştirdi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 13:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?