7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

20 bin TL'lik çay!

Bursa'da 3 aylık evli çiftin düğün takıları çay içtikleri hastane bahçesinde buhar olup uçtu...

Bursa Diş ve Ağız Sağlığı Merkezi'nde mutemet olarak görev yapan İrfan Atıcı ile aynı hastanede hemşire olarak görev yapan Nuray Atıcı üç ay önce evlendi. Düğün takılarını alarak Ramazan Bayramı tatilinde memleketlerine giden genç çift, tatil dönüşü çelik kasada saklamak için altınları hastaneye getirdi. Hastane bahçesindeki kafede çay içen çift, içi altın dolu poşeti masanın altına koydu. Çay içtikten sonra poşeti masa altında unutarak içeriye giren Atıcı çifti, bir süre sonra poşeti unuttuklarını fark etti.

POŞETTE 20 BİN TL DEĞERİNDE ALTIN VARDI

Poşeti unuttukları yerden almak için geri dönen çift poşetin alındığını farkedince polise haber verdi. Durumun bildirilmesi üzerine hastaneye gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Polis, içerisinde yaklaşık 20 bin lira değerinde altın olan poşeti alan vatandaşa ulaşmak için olayla ilgili soruşturma başlattı.

"BULAN LÜTFEN GETİRSİN, BORCUMUZ ÇOK"

Henüz üç aylık evli olduklarını belirten İrfan Atıcı, "Düğün takılarımızı kasada saklamak için mutemeti olduğum hastaneye getirdik. Altınları hastanede saklıyorduk, tatilde memlekete giderken yanımıza aldık. Tatil dönüşü yine kasaya koymak için poşete koyup hastaneye geldik. Girişteki kafede çay içerken poşeti masa altına bıraktık. Çaydan sonra içeriye girerken poşeti almayı unuttuk. İçerisindekiler düğünümüzde takılmıştı. Zaten düğün borcumuz çoktu. Bulanların insaniyet namına poşeti getirmelerini istiyorum. İçerisinde yaklaşık 20 bin lira değerinde altın vardı. İnsan olmak lazım, herkesin kendine göre ihtiyacı var. Bulanlar lütfen getirsin. Düğün borcumuz çok" dedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

AHT
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2012 Cuma 11:28:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?