4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

23 Nisan'da kulaktan kulağa

Bursa çocukları 23 Nisan’da Zafer Plaza’da, yine bir ilke imza atıyorlar.

Dünya çocuklarına bayram mesajı verecek olan çocuklar 195 ülkeyi temsilen oluşturacakları 195 halka ile “Dünyanın en uzun en çok katılımlı kulaktan kulağa oyununu oynayacaklar.


Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 89. yılını kutlarken, Bursa çocukları bayramın uluslararası yankı bulması için en güzel mesajlarla kulaktan kulağa oynayacaklar.


Çeşitli oyunlar ve eğlenceli animasyonlar eşliğinde güzel bir bayram günü yaşayacak olan çocuklar, dünyanın 195 ülkesinden her biri için gruplar halinde, 195 sevgi halkası oluşturacaklar.

her biri dünyadaki ülkelerden birini temsil eden her halka, dostluğun, mutluluğun, barışın ve sevginin de temsilcileri olacaklar.
Bursa çocuklarından dünya çocuklarına dostluk, barış ve sevgi mesajlarının yükseleceği bu muhteşem oyunla, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı unutulmaz olacak... Etkinlik 23 Nisan günü saat 14.00 de başlayacak olup çocuklar tüm giriş kapılarında dünya masal kahramanları tarafından karşılanacaklar ve kırmızı halıda yürütülerek oyuna katılacaktır. Etkinlik saat 17.00 tamamlanacak.
 

Zafer Plaza, dünyanın bu tek çocuk bayramında çocuklarımız için eğlenceli bir bulmaca hazırladı. Zafer Plaza’dan ücretsiz olarak temin edilebilecek olan mini bulmacasını çözüp, 23 Nisan günü saat 14:00’dan itibaren Zafer Plaza’ya teslim eden ilk 10 bin çocuk Zafer Plaza’nın kendileri için hazırladığı sürpriz bayram armağanlarına sahip olacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 12:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?