2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

25 yıl sonra gelen düğün

Ankara'da 25 yıl önce birbirine aşık olan çift, aileleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle nişan atılınca Adana Ceyhan'a kaçarak evlendi. Zeki Kamışlı (47) ve eşi Yasemin Kamışlı (41), 25 yıl sonra çocukları ve torunlarının katılımıyla gelinlik ve damatlık giyerek yaptıkları düğünde gönüllerince eğlendi.

Bursa merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi'nde oturan Zeki ve Yasemin Kamışlı çifti, hayallerine kavuşmanın sevincini yaşadı. Ankara'da bir otelde elektrik teknisyeni olarak görev yaparken Yasemin Kamışlı ile nişanlanan Zeki kamışlı, daha sonra her iki ailenin anlaşmazlığı yüzünden evlenmekten vazgeçti. Ancak birbirlerini seven çift, ailelerin bu kararına uymayarak 25 yıl önce Adana'ya kaçtı. Burada maddi imkansızlıktan dolayı evlilik heyecanını yaşayamayan çift, dün yaptıkları düğünle hayallerine kavuşmanın heyecanını yaşadı.

Yıllardır gelinlik giymeyi hayal eden Yasemin Kamışlı, "İlk görüşümde Zeki'ye aşık oldum. 'İnşallah evleneceğim kişi bu olur' dedim. Hayalimde hep gelinlik giyme heyecanı vardı. Vitrinlerin önündeki gelinlikleri gördüğüm zaman içim hep buruk olurdu. Ama gelinlik giymek bugüne nasip oldu. Hayallerim 25 yıl aradan sonra gerçekleşti. Çocukluktan beri sevdiğim adamla hayatımı birleştirmekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Daha önce maddi imkansızlıktan dolayı düğün yapamadığını söyleyen Zeki Kamışlı, "Eşimi bana vermedikleri için kaçırdım. İyi ki kaçırmışım. Sevdiklerimizi bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayallerimiz gerçekleşti. Herkesin yaşaması gereken bir duygu" diye konuştu.
Anne ve babalarının düğünlerini gören çiftin çocukları Bilge İnan ve Haydar Erdal Kamışlı, bu gibi anları hep film karelerinde gördüklerini şimdi ise bu anı kendilerinin yaşadıklarını ve bundan dolayı sevinç içinde olduklarını belirtti.

Gelinlik ve damatlık giyen genç çift, düğünde dans edip çifte telli oynadı.
iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 13:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?