3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

28 gündür katil bulunamadı

Bursa'da 28 gün önce öldürülen anne ile iki çocuğunun katilini bulabilmek için 40 kişilik ekip oluşturuldu ama hala sonuca ulaşılamadı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, 28 gün önce anne ve iki çocuğunun evlerinde boğazları kesilerek öldürülmesiyle ilgili soruşturma, Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde 40 kişilik uzman ekipler yürütülüyor. Ekiplerin şu ana kadar bir sonuca ulaşılamadığı bildirildi. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 24 Nisanda Tuna Mahallesi Gülbahçe Sokak'taki evlerinde boğazları kesilerek öldürülen Melek Birinci (30) ile çocukları 2 yaşındaki Onur ve 8 yaşındaki Çiğdem'in katil zanlısının belirlenmesi için çalışmalara devam ediliyor. Cinayetin çözülmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde 40 kişilik uzman ekibin yoğun çalışma harcadığı, ancak şu ana kadar somut bir delile ulaşılamadığı öğrenildi. 

Bir yapı markette çalışan Mustafa Birinci, mesai çıkışı evine gittiğinde eşi Melek ile çocukları Çiğdem ve Onur'u kanlar içinde bulmuştu.
İhbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, genç kadının ve çocuklarının boğazları kesilerek öldürüldüğünü, kadının boğazı kesilmeden önce 24 yerinden bıçaklandığını belirlemişlerdi.

A.A.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 09:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?