6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

29 bıçak dabesi!

TRAVESTİYE KORKUNÇ İNFAZ

Bursa'da, 29 yaşındaki bir travesti, 29 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Vücudunda spermler bulunan travestinin öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ihtimalini değerlendiren polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 21.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Altıparmak Sokağı'nda meydana geldi. 29 yaşındaki Mesut Şaban Okan, evinde 29 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Vücudunda spermler de bulunan travestiye öldürülmeden önce tecavüz edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.

Lüks olduğu gözlenen evde yapılan incelemede, eşyaların dağıtılmış olduğu tespit edildi. Eve soygun için girilmesi ihtimalini de araştıran ekipler, bir kağıda yazılmış isim üzerinde yoğunlaştı. Travestinin yaralı halde kendisini öldüren şüphelinin ismini bu kağıda yazmış olabileceği düşünülüyor. Yaşadığı her yıl için bir bıçak darbesiyle öldürülen Okan'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Öldürülen Okan'ın Gökkuşağı Derneği yönetim kurulu üyesi olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Öykü Özen ise, "Acımız çok büyük. Kim böyle bir vahşeti yapabilir? Polis, evde bulunan kağıda yazılmış isim üzerinde yoğunlaştı. Ekiplerin bir an önce zanlı ya da zanlıları yakalamasını istiyoruz. Bu insanlara en ağır cezalar verilsin" dedi.

Travesti İrem, yaptığı son röportajda, "Haklarımızın verilmesini istiyorum. Bu toplumda yer aldığımız için bazı şeylerden yararlanmak istiyorum. Nasıl vergimizi veriyorsak, oyumuzu atıyorsak, hukukumuzu da istiyoruz. Dershaneye gittiğimde ders alamayacağımı söylediler. Herkes bir açılım yapıyor, bizim için de travesti açılımı olması gerekiyor" demişti.

TRAVESTİYE KORKUNÇ İNFAZ
TRAVESTİYE KORKUNÇ İNFAZ
TRAVESTİYE KORKUNÇ İNFAZ
TRAVESTİYE KORKUNÇ İNFAZ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 12:00:01
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 14:27:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?