3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

3 eve ateş düştü!

BURSA'DA DÜN GECE MEYDANA GELEN KAZALARDA 3 KİŞİ ÖLDÜ

Dün gece Bursa'da meydana gelen trafik kazalarında 3 eve ateş düştü. Gece saatlerinde meydana gelen kazalarda yaralanan genç bedenler, hastanede can verdi.

Bursa'da dün gece saatlerinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, 3 kişi de hayatını kaybetti. Hurdaya dönen araçlarda sıkışan genç yaralılar, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dün gece Bursa'daki ilk kaza haberi merkez Osmangazi ilçesi Veysel Karani Mahallesi'nden geldi. Yalova yolunda gece vardiyasında çalıştıkları otele yetişmeye çalışan 3 arkadaşın bulunduğu Uğur A. (25) yönetimindeki 16 LBU 76 otomobil, kontrolden çıkıp yolun karşısına geçerek ilk önce yol kenarındaki tabelaya, ardından da bir iş yerinin demir kapısına çarptı. Kazada yaralanan 25 yaşındaki Filiz T., kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Kazadan geriye ise sadece araç hurdası kaldı. Araçtan

yaralı olarak kurtulan Uğur A. ve Sercan D. ise Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ölen arkadaşı ile aynı ambulansta tedavi gören Sercan D. ise kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Sercan D., arkadaşı Filiz T.'nin öldüğünden habersiz bir şekilde hastaneye götürüldü.

Bursa'da gece boyunca trafik canavarı uyumadı. Saatler 02.00'yi gösterdiğinde bir kaza ihbarı daha geldi. Evine gidip yemek yedikten sonra arkadaşına gitmek üzere yola çıkan Sedat Ö., Paşaçiftliği'ne geldiği sırada aşırı hız sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, Sırameşeler Metro İstasyonu yakınlarında yol kenarındaki boş araziye uçtu. Yaralı sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saat 03.00 sıralarında Gaziakdemir Mahallesi'nde bir kaza daha meydana geldi. Merinos Kavşağı istikametinden gelerek Sırameşeler yönüne doğru gitmekte olan Yasin A. idaresindeki 54 EY 728 plakalı otomobil, aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkıp yol kenarındaki 5 metrelik duvardan aşağı uçtu. Park halindeki minibüse çapan otomobil ikiye bölündü ve aracın motoru gövdesinden tamamen ayrıldı. Araçtan fırlayan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Abdullah T., kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde hayatını

kaybetti. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Yasin A. ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

BURSA'DA DÜN GECE MEYDANA GELEN KAZALARDA 3 KİŞİ ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 09:17:01
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 13:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?