2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

3 YTL'lik gaspa 2 gözaltı

Bursa'da, parkta oturan anne ile üvey oğlunun 3 YTL ile cep telefonunu bıçak zoruyla gasp ettikleri iddia edilen 2 kişi, minibüsle şehir merkezine gelirken yakalandı. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Mollaarap Mahallesi Temenyeri Parkı'nda İpek G. ile üvey oğlu Samet K.'yı, yanlarına gelen 2 şahıs bıçakla, "Bize para ver" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine İpek G., şahıslara 3 YTL verdi. Parayı alan zanlılar, "Bunlar bize ne istesek veriyor" diyerek anne ve üvey oğlunun yanına tekrar geldi. Bu sefer de "Hap almamız gerekiyor" diyen 2 zanlı, anne ve üvey oğlunun cep telefonlarını alarak kaçtı. 

İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, İpek G.'nin suçlu fotoğraflarından teşhis ettiği zanlı Ercan U. (19) ile Varol U.'yu (19), İnegöl'den Bursa'ya geldikleri sırada minibüsten inerken yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların gasp ettikleri cep telefonu karşılığında Kız Yakup Mahallesi'nde bir yerden uyuşturucu hap aldıkları öğrenildi. Zanlılar, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 18:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?