6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

300 arabayı inceleyip cinayeti çözdüler

300'E YAKIN OTOMOBİLİ İNCELEYİP CİNAYETİ ÇÖZDÜLER

Bursa'da sonradan dahil oldukları kavgada bir kişiyi kalasla döverek öldüren 3 zanlı, polisin bir aylık takibiyle yakalandı. 300'e yakın aracın incelenmesi sonucu yakalanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, yaklaşık 40 gün önce Değirmenlikızık Mahallesi Arda Sokak'ta meydana geldi. Tekin Gökçe ve ağabeyi Saim Gökçe yol verme meselesi yüzünden bir motosiklet sürücüsüyle tartışmaya başladı. İddiaya göre 16 CAG 34 plakalı araçla olay yerine gelip tartışmaya katılan Samet K. (23), Recep A. (29) ve Ahmet Y. (34), motosiklet sürücüsünü haklı bulunca tartışma büyüdü. Tekin ve Saim Gökçe'nin kendilerine tornavidayla saldırdığını ileri süren zanlılar, ellerine geçirdikleri inşaat kalaslarıyla iki kardeşe vurmaya başladı. Başından darbe alan Tekin Gökçe kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti, ağabey Saim Gökçe ise Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

300'E YAKIN BEYAZ RENKLİ OTOMOBİL İNCELENDİ

Polis yaşanan olayı çözmek için geniş çaplı araştırma başlatarak 6 kişilik özel ekip kurdu. Zanlıların olayın ardından beyaz renkli bir otomobille kaçtığını tespit eden polis ekipleri, ilk olarak bölgede bulunan 300'e yakın otomobili takip altına aldı. Otomobil sahipleri ile tek tek görüşen Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu dedektifleri, mahallede bir ay boyunca çalışma yaptı. Zanlılar olayı bir arkadaşlarına anlatınca polis operasyona start verdi. Samet K. (23), Recep A. (29) ve Ahmet Y. (34) sahur vakti düzenlenen operasyonla yakalandı.

Zanlılar, yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

300'E YAKIN OTOMOBİLİ İNCELEYİP CİNAYETİ ÇÖZDÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2010 Çarşamba 16:07:01
Güncelleme :12 Ağustos 2010 Perşembe 17:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?