6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

4. kısa film günleri start aldı

BURSA'DA 4. KISA FİLM GÜNLERİ 'KOSMOS'LA START ALDI

Bursa'da bu yıl 4.'sü düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Kısa Film Günleri, ünlü yönetmen Reha Erdem'in ödüllü filmi Kosmos'un galasıyla start aldı.

Kent Meydanı AVM, Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) ve İnSanat Sinema Derneği'nin ortak çalışmalarıyla düzenlenen 4. Kısa Film Günleri, ünlü yönetmen Reha Erdem'in Altın Portakal Ödüllü Filmi Kosmos'un Bursa galasıyla başladı. Kosmos filminin oyuncularından Murat Deniz ve Suat Şenocak, sanatseverlerle bir araya geldi. Söyleşiye katılan oyuncular, hayranlarının sorularını cevaplandırdı. Ardından sinemaseverler, önümüzdeki günlerde vizyona girecek Altın Portakal ödüllü ve Berlin Film Festivali'nde Panorama bölümünde yer alan Kosmos filmini izledi.

Kent Meydanı AVM Pazarlama ve Reklam Müdürü Emel Çelikkol, BUFSAD Başkanı Utku Kaynar ve İnSanat Sinema Derneği Başkanı İlyas Sarı da Kısa Film Günleri hakkında bilgi verdi. 3 gün sürecek olan etkinlik kapsamında Türkiye'nin değişik bölgelerinde çekilmiş 41 kısa metrajlı film, Bursalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 'Dar Açı', 'Oyuncak Hayat', 'Kin Tereke' ve 'Yar', etkinlik süresince öne çıkan filmler arasında yer alıyor. Ayrıca organizasyon kapsamında, sanatseverler yarın Zeki Demirkubuz'la da söyleşi yapma imkanı bulacak.

BURSA'DA 4. KISA FİLM GÜNLERİ 'KOSMOS'LA START ALDI
BURSA'DA 4. KISA FİLM GÜNLERİ 'KOSMOS'LA START ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 10:45:02
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 15:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?